Skrevet d. 22 jun 2014

Catering på Vesterbro

Der er mange forskellige muligheder for catering i København, og altså også et rigtigt godt udvalg på Vesterbro. Der er mulighed for meget forskelligt mad, så det er altså ikke pizzeriaer det hele – Du kan også få lækre buffeter og lign.

Noget af det gode ved catering er, at du kan få super lækkert mad leveret lige til døren. Her taler vi ikke om pizza, kebabmix og pommes, men lækker og sund mad, som er lavet af professionelle kokke.

Hvis man skal holde en fest eller komsammen på Vesterbro kan catering være en rigtig god idé, at overveje. Der findes nemlig noget til enhver smag, og bestiller man buffet, vil der være noget som alle kan lide.

3 catering steder på Vesterbro

Mad&Mad tilbyder flere forskellige buffeter, som er lavet efter det gode danske køkken. En gang imellem kan det være sjovt at prøve noget nyt, men andre gange vil man bare gerne være sikker på, at få noget mad man kan lide – Og så er Mad&Mad super gode!

Den Gode Mad har både almindelige buffeter, gril-buffeter og brunch. De er bl.a. kendt for deres grill buffet, og ikke mindst deres “efterspurgte buffet” (som de også selv er begyndt at kalde den populære buffet).

Nordens Catering tilbyder buffeter fra flere forskellige køkkener, alt efter hvad man er mest til. Der kan bl.a. vælges en klassisk dansk buffet, en fransk buffet, en amerikansk buffet og ikke mindst en italiensk buffet.

Der findes mange flere end disse tre, men i denne omgang har vi blot valgt at udvælge tre af de gode steder, hvor der kan bestilles catering på Vesterbro. På Vitam kan du finde hele listen, og bl.a. sortere på hvilken type mad du gerne vil have serveret til din fest.

Hvis du ikke har prøvet at bestille catering tidligere, burde du næsten prøve det – Det er helt sikkert nemmere end du tror!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *